Orange Çeviri

 Orange, e-sağlık sektörünün büyümesine destek çıkıyor

Güvenilir bir telekom operatörü olarak, 18 yıldır sağlık çalışanlarını; dijital dönüşüm, hizmet kalitesi, mümkün olduğunda yaygınlaştırma ve benzeri alanlarda destekliyoruz. Dijital sağlığın önemli bir rol oynadığı bu sağlık krizinde uzmanlarımız sektörde yeni kullanımların ortaya çıkmasını sağlıyor.

 

Dijital sağlığa geçiş hizmetinde 17 yıl

17 yıldır sağlık alanında faaliyet gösteren firmamız, 2020 yılında sağlık kurum ve personellerine yönelik tüm katkılarımızı Enovacom bünyesinde tekrardan gözler önüne sunumuştur. Avrupa ve Kanada'daki 9 ülkede bulunan oluşumlarımız, tüm sağlık ekosistemine; sağlık verilerinin değişimini, paylaşılmasını, güvence altına alınmasını ve değerlendirilmesini kolaylaştıran tanınmış bir teknik temel sağlar. Ayrıca tüm sağlık personellerine günlük yaşamlarını iyileştirmek adına bu temele dayalı kullanıcı dostu çözümler sunar. Fransa'da 3 kamu hastanesinden 2'si olacak şekilde 1600'den fazla hastane Enovacom'da sunulan kolaylıkları kullanıyor.

Verilerini daha iyi yönetmek ve güvence altına almak için Enovacom, hastanelere sertifikalı sağlık veri barındırma (HDS) yöntemi sunar. Fransa'da bulunan bu veri merkezleri, hastanelerdeki veri depolama sisteminin merkezileştirilmesine, bakım ve tıbbi araştırmalar için kullanılmasına olanak tanırç Enovacom ayrıca sağlık uzmalarına Hasta Bağlantısı / Karnesi sunarak hastaneye yatış öncesi ve hastaneye yatış sornası hasta öyküsünün dijitalleştirilmesini sağlar. Nomadeec'in satın alınmasıyla birlikte yaşamsal belirtileri izleme veya teletıp yani telefon aracılığıyla tedavi hizmetlerini sunar.


Sağlık krizi; artan ihtiyaçlar bağlamında dijitalin, hasta bakımının sürekliliğinde önemli rol oynadığını gözler önüne serdi Dijital dönüşüm, herkes için hasta bakıma erişim teşviği sağlayarak, tıpın ulaşamadığı yerlere ulaşım sağlıyor.


5G'nin kullanımı, tahmine dayalı tıp, teletıp, tele-cerrahi ve evde bakım açısından yeni olanaklar sunuyor. 5G bağlantısının güçlü ve hızlı oluşu sayesinde, tıbbi bir aciliyet durumunda sahadaki acil servisler ile sağlık tesisindeki personeller arasında bağlantı kurulması da kolaylaşıyor.


Orange Bussiness Services'in büyüme stratejisinin merkezinde yer alan Enovacom, çözüm portföyünü genişletmeyi, Fransa ve Avrupa'da e-sağlık alanında lider olma hedefini gerçekleştirmeyi umuyor. "Tabii ki bugünlerde daha da fazlasını yapmalı, tıbbi cihazları iyileştirmek için bizi tedavi edenlerin yanında olmalıyız." Enovacom'un CEO'su ve kurucu ortağı Laurent Frigara, bu durumdan "Müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamak için yeni ürünler geliştirmeyi arzuluyoruz" diye vurgulayarak bahsediyor.




Comments